Day: October 26, 2020

Extraljus paket till bilenExtraljus paket till bilen

När jag har semester (och det har jag relativt snart) så föredrar jag att åka och campa. Inte på organiserad camping, utan snarare fricamping ute i riktig skog och mark. Mitt färdmedel under dessa turer är min älskade Amarok, som jag nyss utrustat med splitternya extraljus. Ett komplett extraljus paket med Seeker 120W blev det, och dessa kommer sitta som en smäck när jag ska ut på vägarna denna vinter. Förra året var jag nära att krocka inte mindre än 4 gånger, på grund av att jag inte såg tillräckligt när jag körde på landsväg. Så Seeker extraljus kommer nog hjälpa (eller kanske rent av rädda?) mig under vinterhalvåret.

Något jag märkte först efter att jag extraljusen var att utformningen var något runda där fram vilket kommer att göra dom mindre känsliga för isbildning. Detta gjorde också att dom mer premium och de snygga positionsljusen kunde jag inte motstå att koppla in. Plus i kanten för enkel installation och 3 års garanti, bara att tacka och ta emot.

Läs- och längdskidslampa

Utöver att min fyrhjulte vän fick sig ny belysning så köpte jag även en ny pannlampa inför kommande semester. Generellt behövs kanske inte så mycket ljus nu när sommarnätterna är nästintill lika ljusa som dagarna men nu på vintern så är läget annorlunda. Men när det kommer till att läsa en god bok inne i tältet, eller meka med smågrejer, så är den förbättrade sikten som kommer med en pannlampa helt klart uppskattad även på sommaren. Pannlampan som jag handlade hos Ljusgiganten hade en ljusbilden var justerbar, så jag kunde aningen få ett smalt ljus eller ett brett ljus. Väldigt fördelaktigt måste jag säga. Denna lampa kommer jag nog kunna ha användning av under hela vintern, då längdskidor på kvällen är något av det bästa jag vet.

FORTSÄTT ATT LÄSAFORTSÄTT ATT LÄSA